Lianne en Jan Hoogeveen

Trouwen in de sneeuw, dat is maar voor een paar mensen weggelegd. Wie wil dat nu niet. Een klein nadeel, het is allebastens kold. En dat hebben we geweten. Gelukkig konden we bij de Havixhorst naar binnen. Even warm worden met een kop koffie en dan weer naar buiten. In de hele vroege ochtend van half 8 arriveerde de fotograaf, ik dus, bij Lianne in Hollandscheveld. Mijn tomtom was de weg kwijt en ik dus ook. Telefonisch contact gehad en met een paar minuutjes vertraging toch nog mooi op tijd. Jan kwam met een zwarte Porsche cabrio voorrijden. Bruid ophalen, kindertjes mee en naar de fotolocatie. Blauwe neusjes, bevroren vingers en sneeuw op de lens. De vuurkorf branden gelukkig wel op de Havixhorst. Snel weer naar huis waar de warme soep en broodjes klaar stonden. Het gemeentehuis van Hoogeveen  was het decor voor de trouwplechtigheid. Het feest werd nadien voortgezet bij de Koperen Hoogte in de Lichtmis.

Laatste berichten

Waar werken wij?