Leroy en Odette

17 Mei is de dag van Leroy en Odette. Een mooie dag, niet te warm en zeker niet te koud. Perfect fotoweer, een zonnetje en een wolkje. Rond 11 uur bij  Odette aanwezig. Lekker rustig beginnen. Wat foto’s gemaakt van het optutten. De bruid bleef nog even thuis en ik kon een paar kilometer verderop in Zwolle de bruidegom Leroy opzoeken. Hij was zich aan het aankleden voor zijn grote dag. Zusterlief hielp hem een handje. Leroy en Odette ontmoeten elkaar bij het Hofje van Buisman in Lemelerveld. Leroy had zijn bruid nog niet gezien. Toen Odette met haar vader de zaal in kwam lopen vloeiden dan ook de tranen van geluk. Het werd een heel mooie en emotionele ceremonie. Mede omdat de familie van Leroy speciaal vanuit Aruba was overgekomen. Een emotionele Leroy die zijn oom omhelst leverde mij een nominatie voor de Bruidsfotoaward op. Na de plechtigheid zijn we de foto’s gaan maken op de Lemelerberg en de fietsbrug van Lemelerveld   Het feest was in het stadion van PEC Zwolle . We konden er niet omheen maar er moest toch even een foto gemaakt worden op de middenstip van het heilige kunstgras.

Laatste berichten

Waar werken wij?