Teun en Ellen Raalte

Wat een ongelofelijke topdag was dit. Mooie locaties om foto’s te maken en bovenal een fantastisch enthousiast stel en 2 schatjes van kinderen. Het weer was bij vlagen mooi, maar we hebben toch wel wat spatjes gehad.Wat overigens lekker verfrissend werkte. We hebben de foto’s gemaakt op een oud vervallen fabrieksterrein in de omgeving van Raalte. Zo konden we bij regen ook even binnen schuilen en foto’s maken. Met graffiti muren en kapotte ramen op de achtergrond. Een heerlijke Rock n Roll omgeving. De oude fabriek dient trouwens ook als decor voor het jaarlijkse Pedro Pico Festival . Als je zelf als trouwvervoer een VW bus neemt kan de dag al niet meer stuk. De gasten werden vervoerd door een Amerikaanse schoolbus  van ElboTours . De plechtigheid was in het gemeentehuis van Raalte en de Kruisverheffing was het decor voor de kerkdienst. De geruchten gingen dat het nog lang onrustig was in de Kruidentuin in Marienheem. Alles is weer keurig op de plaat vastgelegd door spontanebruidsfotos.nl

 

Laatste berichten

Waar werken wij?