Stefan en Linda

We zijn 20 september 2013 in alle vroegte gearriveerd bij de bruidegom op het platteland van Luttenberg de Parel van Salland in de buurt van Hellendoorn. Het was lekker weer, het zonnetje scheen. Zonder jas weer. Met een zwarte volkswagen kever de bruid ophalen leek makkelijker dan verwacht. Lekke band. Gelukkig was autobedrijf Mol in Luttenberg behulpzaam. Na het ophalen van het boeket  bij Passieflora Salland konden we  door naar de bruid. Linda stond al op de uitkijk. Na de eerste ontmoeting onder aan de trap zijn we de foto’s gaan maken op de Lemelerberg. Ruim tijd om er wat moois van te maken. Romantisch, vrolijk en met humor. Vervolgens zijn we ook nog bij de driepuntsbrug geweest voor de stoere foto’s. Terug bij hun huis werd het bruidspaar opgewacht door vrienden en familie. De bruid moest nog even op traditionele wijze over de drempel worden gedragen en na de foto’s en lunch waren wij om half 2 aanwezig op de schitterende trouwlocatie Het Hofje van Buisman. Een oude kerk met fantastisch mooi licht en een prettige sfeer. De ceremonie was ontspannen en er werd heel erg veel gelachen. Aansluitend was het borrelen en taart aansnijden. Nog even een paar sfeerplaatjes maken bij Zaal Reimink tijdens de kinderreceptie. Linda is juf op een basisschool dus feest met limonade en veel snoep.fotograaf trouwen02fotograaf trouwen03fotograaf trouwen04fotograaf trouwen05fotograaf trouwen06fotograaf trouwen07fotograaf trouwen08fotograaf trouwen09fotograaf trouwen10fotograaf trouwen11fotograaf trouwen12fotograaf trouwen13fotograaf trouwen14fotograaf trouwen15fotograaf trouwen16fotograaf trouwen17fotograaf trouwen18fotograaf trouwen19fotograaf trouwen20fotograaf trouwen21fotograaf trouwen22fotograaf trouwen23fotograaf trouwen24fotograaf trouwen25fotograaf trouwen28fotograaf trouwen27fotograaf trouwen26fotograaf trouwen29fotograaf trouwen31fotograaf trouwen30fotograaf trouwen34fotograaf trouwen33fotograaf trouwen32fotograaf trouwen37fotograaf trouwen36fotograaf trouwen35fotograaf trouwen38
Laatste berichten

Waar werken wij?