Dylan en Marjon

Marjon en Dylan zijn de winnaars geworden van een facebook actie. Wie wil een loveshoot? Even wat dingetjes uitproberen, stijlen poses van alles en nog wat. Marjon en Dylan zijn gekozen uit ruim 100 stelletjes die zich hadden aangemeld.

We hebben  de foto’s gemaakt op de ‘Sahara’ in Ommen, een zandverstuiving midden in het bos. Een hele fotogenieke plek. Het regende maar de buienradar had ons beloofd dat het zou opklaren. Beloofd is beloofd en de buienradar kwam zijn belofte na. En precies het mooiste uurtje van de dag met rood oranje licht. Sfeer alom. fotograaf loveshoot01 fotograaf loveshoot02 fotograaf loveshoot03 fotograaf loveshoot04 fotograaf loveshoot05 fotograaf loveshoot06 fotograaf loveshoot07 fotograaf loveshoot08 fotograaf loveshoot09 fotograaf loveshoot10 fotograaf loveshoot11 fotograaf loveshoot12 fotograaf loveshoot13 fotograaf loveshoot14 fotograaf loveshoot15 fotograaf loveshoot16 fotograaf loveshoot17 fotograaf loveshoot18 fotograaf loveshoot19

Laatste berichten

Waar werken wij?