Ferdinand en Sandra Wijhe

Op een zonnige dag in mei, op precies te zijn 16 mei trouwden Ferdinand en Sandra in Wijhe aan de Ijssel. Op een schappelijk tijdstip van half 10 was de bruidsfotograaf van spontanebruidsfotos.nl te weten Stefan Kemper uit Raalte in de buurt van Zwolle en Deventer ( ik dus,om vindbaar te zijn moet je je soms in alle bochten wringen de zoekwoorden te plaatsen waarop je gevonden wilt worden) aanwezig bij de bruid Sandra. heerlijk altijd dat dames gekibbel of het plukje haar nu links of rechts moet zitten. We hebben wat foto’s gemaakt van het opmaken en de jurk aantrekken. Ferdinand was zich een paar straten verderop ook aan het opknappen voor de grote dag. Samen met zoonlief arriveerde hij een uurtje later in een fantastische Vw bus van TCR .We zijn daarna met hun kinderen gaan fotograferen langs de Ijssel en Onder de Gelder In het vernieuwen gemeentehuis van Wijhe was de plechtigheid. nadien kreeg het bruidspaar een warm ontvangst van de cliënten van de Parabool. De taart werd aangesneden bij Logtenberg . Na de groepsfotos in de tuin van Logtenberg kon ik weer huiswaarts keren. Het feest ging zonder mij nog even een paar lange uurtjes door.wijhe bruidsfotograaf stefankem101

wijhe bruidsfotograaf stefankem102

wijhe bruidsfotograaf stefankem103

wijhe bruidsfotograaf stefankem104

wijhe bruidsfotograaf stefankem105

wijhe bruidsfotograaf stefankem106

wijhe bruidsfotograaf stefankem107

wijhe bruidsfotograaf stefankem108

wijhe bruidsfotograaf stefankem109

wijhe bruidsfotograaf stefankem110

wijhe bruidsfotograaf stefankem111

wijhe bruidsfotograaf stefankem112

wijhe bruidsfotograaf stefankem113

wijhe bruidsfotograaf stefankem114

wijhe bruidsfotograaf stefankem115

wijhe bruidsfotograaf stefankem116

wijhe bruidsfotograaf stefankem117

wijhe bruidsfotograaf stefankem118

wijhe bruidsfotograaf stefankem119

wijhe bruidsfotograaf stefankem120

wijhe bruidsfotograaf stefankem121

wijhe bruidsfotograaf stefankem122

wijhe bruidsfotograaf stefankem123

wijhe bruidsfotograaf stefankem124

wijhe bruidsfotograaf stefankem125

wijhe bruidsfotograaf stefankem126

wijhe bruidsfotograaf stefankem127

wijhe bruidsfotograaf stefankem128

wijhe bruidsfotograaf stefankem129

wijhe bruidsfotograaf stefankem130

wijhe bruidsfotograaf stefankem131

wijhe bruidsfotograaf stefankem132

Laatste berichten

Waar werken wij?