Rob en Manon Nijverdal

Rob en Manon, die hard Dauwpop fans zijn vandaag getrouwd. wat een topdag. Als je zowat iedere editie van Dauwpop hebt meegemaakt en je trouwt in mei moet je natuurlijk op het terrein zelf  gefotografeerd worden. Het weer was lekker met een paar drupjes regen maar die hebben ons niet in de weg gezeten. Manon zong als verrassing in de kerk nog een mooi lied voor haar Rob. Dit onder begeleiding een aantal leden van de Goedvout Partyband waar ze zelf ook deel van uitmaakt. Even een aantal voorproefjes van vandaag. Later volgen ongetwijfeld nog meer foto’s.

fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-101 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-102 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-103 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-104 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-105 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-106 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-107 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-108 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-109 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-110 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-111 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-112 fotograaf raalte Nijverdal Dauwpop-113

Laatste berichten

Waar werken wij?