Paul en Femke Raalte

Het lijkt al een eeuwigheid maar de vakantie zat er tussen. 20 juni zijn Paul en Femke getrouwd in Raalte. Paul is een echte Brabander inclusief accent. Naar het mooie Salland getogen vanwege de liefde. Een mooie dag met lekker veel zon. ‘smorgens begonnen in Lemelerveld waar Femke zich optutte voor de grote dag. Paul kwam met een mooie witte MG zijn bruid ophalen. In het bos vlakbij Schoonheten hebben we een groot deel van de foto’s gemaakt. Daarna zijn we nog in een vervallen fabriek geweest om daar ook nog de nodige plaatjes te maken. De trouwplechtigheid vond plaats in de trouwzaal van de gemeente Raalte en de inzegening in een van de mooiste kerken van Nederland, de basiliek de Heilige Kruisverheffing. Tussendoor hebben we de lunch genuttigd bij de Zwaan in Raalte. Daarna zijn we naar Holten gegaan om de taart aan te snijden. Het feest ging vervolgens door bij Hoogholten

Laatste berichten

Waar werken wij?