Ruud & Marjolein



Wat een leuke gezellige dag was het met Ruud en Marjolein. Alles zat mee het weer was goed een fantastisch stel en heel veel vrienden en familie. De dag begon in het altijd gezellige Luttenberg. Het ouderlijk huis van Ruud was op nog geen minuut lopen van de bruid dus kon ik mooi heen en wer pendelen om alles vast te leggen. Aansluitend door naar de boerderij in Mariënheem waar de koffie, de broodjes en natuurlijk de daggasten het bruidspaar een warm onthaal gaven. De catering werd verzorgd door de Longhorn.Daarna naar het gemeentehuis in Raalte waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Na het gemeentehuis hebben we uiteraard de trouwreportage gemaakt op de boerderij tussen de trekkers en de koeien. Als afsluiting voor mijn was er een borrel bij de Kruidentuin




Laatste berichten

Waar werken wij?