Niek en Karin Raalte

Het wordt tijd om mijn blog weer eens te updaten. Het is alweer een tijdje geleden. 15 augustus om precies te zijn. Maar ik wil jullie deze foto’s niet onthouden. ’s Morgens begonnen bij Karin om een erg schappelijke tijd van 10.15 uur. Maar goed ook want het is een lange dag als je ook op de avondbruiloft wat sfeerplaatjes moet maken. Aansluitend direct door naar de Holterberg voor de fotoshoot. Het was lekker weer en we hadden alle tijd. De Holterberg, gelegen tussen Nijverdal en Holten is een fantastische plek om foto’s te maken. Na de fotoshoot konden we door naar ’t losse Hoes in Holten. Dat lag mooi op de route. In ’t Losse Hoes kun je trouwen in de ridderzaal. Een sfeervolle zaal met bijna kerkelijke gewelven. Lekker bij de open haard. Hoewel het buiten niet onaangenaam was. Daar ook een borreltje gedronken en taart aangesneden. ’s Avonds heeft het bruidspaar de boel op z’n kop gezet bij de Kruidentuin in Marienheem.

 

Laatste berichten

Waar werken wij?