Winter loveshoot Holterberg

Jippie het sneewt! Het is winter in Raalte. Zaterdagochtend werd ondergetekende, fotograaf van spontanebruidsfotos.nl, wreed gewekt door de kinderen. Ik dacht dat er wat ergs gebeurd was maar nee gelukkig, het sneeuwde. Meteen gingen de creatieve alarmbellen rinkelen. We gaan een loveshoot doen in de sneeuw. Via facebook een oproep geplaatst die maar liefst 3300(!) keer bekeken is. Ik heb er een uitgekozen en laat dat nou net toevallig een bruidspaar zijn die in mei getrouwd is. Ik wist wat ik kon verwachten dus. In de ochtend was een pak sneeuw gevallen van minimaal 5 cm. Het nadeel was dat de dooi behoorlijk snel vat had gekregen op de sneeuw. Het winterse landschap in de ochtend zag er dus iets anders uit in de middag. Jammer maar er lag nog genoeg sneeuw voor een aantal sfeervolle plaatjes. het decor was de Holterberg tussen Nijverdal en Holten. Het was nat koud en mistig . Alle ingrediënten dus voor mooie plaatjes.

 

Laatste berichten

Waar werken wij?