Loveshoot Ruben en Yvette Deventer

Wat is er mooier dan een loveshoot op een zwoele zomeravond in het park en in de binnenstad van Deventer. Oranje avondlicht, kermis in de stad, heerlijk. Dan is het echt geen straf om van Ruben en Yvette een loveshoot te maken. Als opwarmertje voor hun bruiloft op 11 september. We gaan ervan uit dat het die dag net zulk lekker weer wordt. Je gaat met een gerust hart een bruidsreportage in als je het bruidspaar goed kent. Als je al een keer een fotoshoot hebt gedaan weet je wat je kunt verwachten. En ik verwacht een fantastische dag met fantastische foto’s en herinneringen. Deel 1 is in ieder geval geslaagd. wil je ook een loveshoot, familieshoot of een portret op locatie of in de studio ? Mail eens voor de mogelijkheden.

Laatste berichten

Waar werken wij?