Ruben en Yvette Deventer

Een bruidsreportage in Deventer. Een tijdje terug heb ik al een kleine preview geplaatst van Ruben en Yvette, nu even een uitgebreidere serie foto’s. Op het moment van schrijven is het alweer eventjes geleden maar ik wil jullie deze reportage niet onthouden. We gaan even terug naar een mooie dag op 11 september 2015. Typisch zonnetje voor de tijd van het jaar. Strak blauwe lucht, ietwat scherp zon maar heerlijk fotoweer. Op tijd bij Yvette op het platteland in Lemelerveld. Bij haar ouderlijk huis werd Yvette klaargestoomd voor de mooiste dag van haar leven. Lippenstift op, krulspelden uit en in de jurk. Ruben kwam in een blauwe Jaguar aanrijden en kon niet wachten naar binnen te gaan. moeder moest nog even friemelen aan de stropdas en eindelijk mocht Ruben onder aan de trap gaan staan.altijd weer een bijzonder moment. Nog even wat foto’s gemaakt in en om het huis en toen door naar de binnenstad van Deventer. we gingen foto maken bij de Waag in Deventer. We hadden geen rekening gehouden met de markt. Helemaal niet erg want tussen de kraampjes was het ook prima foto’s maken.Als je door de winkelstraat loopt heb je altijd bekijks. Iedereen is vriendelijk en bereid je te helpen waar mogelijk. We mochten dan ook best even gebruik maken van wat woonaccessoires die we in een winkel zagen staan. Gewoon midden op straat zetten . Dat levert natuurlijk verrassende plaatjes op. Na het foto’s maken was er tijd voor Ruben en Yvette om nog even een broodje te eten en wat op te frissen. Ondertussen hadden de daggasten zich al verzamelt bij het IJsselhotel op de Worp aan de andere kant van de IJssel. Er was voor de fotograaf ter plekke nog even verwarring welke gasten bij wie hoorden aangezien en op deze mooie dag nog een bruidspaar had besloten te gaan trouwen. Ruben en Yvette kwamen met het pontje de IJssel over. Op het laatste moment wisten de daggasten waar het bruidspaar vandaan zou komen. Het pontje met op de achtergrond de skyline van Deventer. hoe mooier kun je het hebben. In het plantsoen op de Worp hebben we wat familiefoto’s gemaakt en daarna gingen we 100 meter verder naar de bowlingbaan om te bowlen en een borreltje te doen. voor de fotograaf zat het eerste gedeelte erop. s’avonds mocht ik weer aantreden bij Boode in Bathmen waar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden. Het bruidspaar was dus eigenlijk de hele dag nog niet getrouwd. Onder toeziend oog van de ambtenaar de dj en de avondgasten hebben ze elkaar het Ja-woord gegeven. direct aansluitend was de toost en het avondfeest. Wat een fantastische dag !

 

Laatste berichten

Waar werken wij?