Jan Peter en Altienke

Jan Peter en Antieke trouwden op 2 juli in Brummen op de evenementenlocatie de Bronkhorsthoeve. De directe familie arriveerden ’s morgens om de locatie mooi aan te kleden met ballonnen en bloemen. Het weer was mooi maar grillig. Af en toe een buitje en soms wat dreigende bewolking. De verrassing voor de gasten om ’s avonds buiten te gaan trouwens bleef voor iedereen door het weer ook een verrassing. Zoals je kunt zien in het fotoverslag is het lekker weer gebleven. De fotolocatie was voor de fotograaf van spontanebruidsfotos.nl ( misschien helpt het even een keer een zoekwoord ertussendoor te gooien)  een bijzondere. Nl. aan de andere kant van de IJssel lag het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst Daar was hij nog nooit geweest. Wat een leuk knus pittoresk stadje. We hebben hier mooie foto’s kunnen maken. Tegen 21 uur was het genoeg geweest voor de fotograaf. Het feest ging nog even door.

Laatste berichten

Waar werken wij?