Lesly en Erwin Raalte

Bruidsreportage Raalte

Het leuke aan mijn vak als bruidsfotograaf is uiteraard dat je altijd vrolijke mensen treft. Het is in de meeste gevallen de mooiste dag van hun leven. Wat ook leuk is is dat je op veel plekken in Nederland komt, Nijmegen Assen, Amersfoort, Lelystad. Vandaag was zo’n dag dat je lopend naar je werkt kon. De ouders van Erwin wonen nl. aan de overkant. dat is ook wel een keer fijn, een thuiswedstrijd. September is mij de laatste jaren altijd wel gunstig gezind. Altijd wel lekker weer. Vandaag was het niet anders, het begon een beetje heiig niet te warm niet te koud gewoon een prima dagje met de zon op het juiste moment. Tijdens de voorbereidingen ga ik samen met het bruidspaar altijd op zoek naar een fotolocatie die bij hun past. Romantisch, stoer, stijlvol of gewoon apart. De buitenlocatie mocht ik zelf bepalen, de binnenlocatie was al snel duidelijk. Het Hoftheater. Een heel gezellig knus theater in Raalte die al heel wat grote namen heeft mogen ontvangen. Ali B, Youp van’t Hek, Di-rect maar vandaag niemand minder dan Lesly en Erwin. Een leuke uitdaging in de zaal en op het podium foto’s te maken.  Ik heb een beetje gebruik gemaakt van de spots in het theater maar ik neem altijd goedvoorbereid mijn eigen licht mee zodat ik alles naar mijn eigen hand kan vormen. ook buiten maak ik tegenwoordig veel gebruik van flitslicht om wat extra sfeer te brengen. Wat een fantastisch leuke dag was het. Na een broodje en koffie door naar de Bagatelle waar je niet alleen kunt trouwen en feest kunt houden maar ook enorm lekker kunt eten. Echt een aanrader. De dag vond daar voor de rest plaats.

Deze dag werd mede een succes door:

Bruidsboutique Josephine

Ter Haar mode

Hair and beauty by jo

Tz trouwringen Zwolle

TCR classics

Djdelight

Zoetefee.nl

Laatste berichten

Waar werken wij?